Brocon Cash Management
Brocon Cash Management

Egeninkasso, kurs og konsulenttjenester

Om oss

Brocon er et felles merkenavn for Brocon Holding AS og Brocon Cash Management AS.

 

Brocon er et veletablert selskap, med over 10 års erfaring i det norske markedet. Brocon har i dag et stort antall virksomheter som kunder. Vi har 20 ansatte hos oss og hos våre samarbeidspartnere, som sammen sikrer deg som kunde de beste råd og produkter for din bedrift.

 

Vi har spesialisert oss på rådgivning og utvikling av enkle og effektive støtteverktøy innen cash management. I tillegg til dette gjennomfører vi forskjellige kurs og tilbyr gode rådgivere.

 

Eiere og ledere i Brocon har mange års erfaring innen IKT, salg, styrearbeid, ledelse og cash management, både fra inn- og utland. Selskapet har utviklet og eier merkenavnene Solvent og Fakturatjenester. Solvent består bl.a. av Solvent Egeninkasso, den beste løsningen for inkasso. For mer informasjon, se www.solvent.no.Vi samarbeider med de beste i bransjen, og har bl.a. et nært partnerskap med AAA eller Soliditet AS / Dun & Bradstreet.

 

Brocon Cash Management AS holder til i lyse og trivelige lokaler på Brynseng i Oslo.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Kanskje vi kan gjøre noe sammen for å skape ytterligere verdier for ditt selskap.


Nyhetsbrev

Siste oppdateringer direkte i din innboks